Kvalitet & Izvrsnost 5-6/2021 |
Poštovani čitaoci,
Pred vama je treći dvobroj časopisa „Kvalitet i izvrsnost“ objavljen u 2021. godini čiji je izdavač Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost (FQCE).
U nastavku možete pročitati neke od članaka i radova koje smo posebno izdvojili iz ovog broja.
Klub kvaliteta
| Kvalitet & Izvrsnost 5-6/2021 Info blok
| Sajber rizik u finansijskom sistemu: Izazovi tokom pandemije koronavirusa (Prof. dr Nikola Fabris, dr Radoica Luburić, mr Rajko Sekulović)
| Trostruka petlja učenja u menadžmentu (Mr Milan Ivanović)
| Samoorganizacija u menadžmentu kvalitetom (Mr Dragoljub Šarović, dr Milan J. Perović)
| Kriza hrane posle pandemije COVID-19: Jedno viđenje (šta nas je snašlo, kako ćemo dalje, šta nam je činiti) (Radomir M. Radovanović)
| Sustav upravljanja građevnim otpadom (Prof. dr. sc. Nina Štirmer, prof. dr. sc. Ivana Banjad Pečur, doc. dr sc. Ana Baričević)
| Stanje digitalne transformacije u proizvodnji (Prof. dr Vlado Radić, doc. dr Nikola Radić)
| Organizacijska otpornost i upravljanje kvalitetom (Doc. dr. sc. Mate Damić)
| Razumjeti kvalitet kao kontinuiranu revoluciju i inovaciju (MSc Saša Vujičić)
| Kvalitet proizvoda i usluga kao ključni element konkurentnosti: Naučni princip (Mr Kenan Spaho)
| Razlika u ceni (RUC) suština poslovanja svakog preduzeća (Slavoljub Petrović)
| Program energetske efikasnosti (Biljana Suslov, Miša Bulajić)
| Analiza indeksa logističkih performansi Srbije i zemalja u okruženju (Dr Slađana Vujičić, dr Mihajlo Ranisavljević, Olivera Pavlović)
| Kvalitet & Izvrsnost 5-6/2021 Rezime
|
|